donderdag 1 januari 2015

Gelukkig 2015!

Hoi allemaal!

Wat leuk dat jullie mijn nieuwe hoekje in het internet gevonden hebben!

Laat ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie allen een heel gelukkig en gezond 2015 toe te wensen! Ik heb besloten om het nieuwe jaar goed te beginnen en wat orde in de chaos aan te brengen. Vandaar deze nieuwe blog, zo heb ik 2 goede voornemens in 1.


- Meer orde in de chaos


- Meer (ècht) ontspannen...


Hier zal ik zo nu en dan eens wat neerpennen over het gezinsleven, dan vooral over wat er onder mijn naaimachine voor hen vandaan rolt :)

Spanje 2014
Voor wie mij nog niet kent:

Ons gezinnetje bestaat uit 5 leden, ikzelf - Sabrientje, zo noemde mijn oma me eigenlijk altijd, Reinoud mijn partner, Amy mijn dochter van 14, Jordy de zoon van bijna 11 en Abigail, ons pasgeboren wondertje.

éérste foto met zijn drietjes..
Ze heeft haar oogjes dicht tegen het felle licht van thuis.. 
Wat kunnen jullie hier verwachten?
Nou, vooral items die ik voor de kids heb gemaakt, of voor onszelf - die worden hier op de nieuwe blog Sabrientje verzameld. Ook zal ik zo nu en dan eens gewoon spammen om even lekker van me af te schrijven en vertellen over Swapper de Swap!

Ik heb een facebook pagina genaamd Mai Designs NL, waar ik mijn eigen ontworpen tassen, accessoires en patroontjes te koop aanbied. Dit is een hobby en passie, géén eigen bedrijf, maar ik hoop daar in de toekomst er toch wel eentje van te maken! Daar zit een eigen blog bij, en vanaf nu wordt het gezin en Mai Designs NL - de blog van elkaar gescheiden.


Da's genoeg geschrijf en geplan voor vandaag, nu aan het patroontje van mijn nieuwe stoffen "plastic" tas beginnen want anders komt er vandaag niets meer van ;)


Liefs,

Sabrina 

11 opmerkingen:

 1. Tof dat je een blogje begint,
  ik volg je via Bloglovin'...
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh fijn een nieuwe blog, veel succes xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk er naar uit!
  Lieve groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je ook aan 't bloggen begonnen bent! Ik kijk al uit naar je verhalen! Veel succes en welkom in de blogwereld!
  Ik volg je alvast op Bloglovin' (volg je mij ook? :))

  Veel liefs,
  Marieke
  (www.uniquemarieke.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey gezellig, nieuwe volgers hier op mijn blogje, wees welkom! Wat leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alli je hebt ne volger bij.Kben benieuwd naar je blogjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je maakt me ons helemaal warm voor je nieuwe blogje. Ik ben al benieuwd naar je creaties uit ZG2, maar ook die voor Abs, gezien ze ongeveer even oud moet zijn als ons Lieselot. Mooi gezinnetje heb je,seg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je complimenten Karolien :)

   Ik heb even gespiekt, wat een prachtig klein dametje is Lieselot! Abigail had op 6 januari geboren moeten worden dus loopt qua maatje wat achter ;) Je hebt er ook een nieuwe volger bij :) tot spreeks!

   Verwijderen