zaterdag 6 juni 2015

Pre-order Patroon Kruippakje


De volgende informatie plaatste ik al via Facebook via enkele groepjes, en mag z├ęker gedeeld worden.

Vanaf a.s. maandag is het patroontje beschikbaar, ik doe mijn uiterste best alles op tijd klaar te krijgen :)

Meld je aan bij de speciale FB pagina voor dit patroontje om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en foto's te zien van hen-die-je-voorgingen!
https://www.facebook.com/groups/AbbiekesGift/Pre Order!
Vanaf maandag 8 juni 2015 is dit patroontje voor maatje Prematuur 44 t/m 50 en Newborn 56 t/m 74 beschikbaar voor verkoop smile-emoticon
Bestel uw patroontje vandaag zodat u het maandag al in uw inbox heeft!
Voor meer informatie verwijs ik u naar de blog (kies het label "Abbiekes Gift) of de speciale FB groep "Abbiekes Gift" 

De prijs?
Voor maatje Prematuur 44 / 50 vraag ik een vrijwillige donatie, dat betekend dat u zelf de hoogte van uw donatie bepaalt.
Voor maat Newborn 56 / 74 betaalt u het bedrag van € 4.50
hiervoor krijgt u het patroontje van bovenstaand slaappakje met uitgebreide werkbeschrijving en de toegang tot de speciale ondersteunende FB groep waar u ten alle tijden terecht kunt met uw vragen en of opmerkingen.
De volledige opbrengst komt ten gunste voor het project Abbiekes Gift, dit houd in dat ik dekentjes en prematuur kleertjes maak voor 2 ziekenhuizen in Nederland, het Maxima Medisch Centrum en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zodra het project met de dekentjes is afgerond gaat de volledige opbrengst naar het Ronald McDonald Kinderfonds, en dan vooral het huis Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant en Early birds.
Bestellen:
Via reactie op dit bericht kunt u uw interesse aangeven dan stuur ik een prive berichtje met de betaalinformatie. U kunt ook via Mai Designs uw bestelling doorgeven, geen probleem.
Een email sturen naar mai.designs.nl@gmail.com is ook mogelijk. Ik reageer zo snel mogelijk met alle informatie.

NB Ouders met kindjes die op dit moment in het ziekenhuis liggen, of die tegen een prematuur geboorte aanlopen in de toekomst krijgen het prematuur patroontje ten alle tijden gratis!!! "

Wilt u in dit geval een dekentje voor in de couveuse, of een dekentje om te buidelen en in het bedje ontvangen, laat u mij dit dan weten, u kunt deze ter betaling van enkel de portokosten toegestuurd krijgen.

16 opmerkingen:

 1. Hoi! Ik zou graag het patroon ontvangen voor de prematuur maten, ik heb zelf geen kindje maar wil een pakje maken voor die van mijn zus, ze liggen nog in het ziekenhuis dus heeft zelf geen tijd om te maken. Met vriendelijke groeten Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Ik zou graag het patroon ontvangen voor de prematuur maten, ik heb zelf geen kindje maar wil een pakje maken voor die van mijn zus, ze liggen nog in het ziekenhuis dus heeft zelf geen tijd om te maken. Met vriendelijke groeten Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zou ik het prematuur patroontje van u mogen ontvangen? mijn vriendin is vanmorgen bevallen met 32 weken. ik zou haar graag iets geven wat ze aan kan doen wanneer het mag. wat ik tot nu toe gemaakt heb is natuurlijk veel te groot.

  bij voorbaat dank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zou ik het prematuur patroontje van u mogen ontvangen? mijn vriendin is vanmorgen bevallen met 32 weken. ik zou haar graag iets geven wat ze aan kan doen wanneer het mag. wat ik tot nu toe gemaakt heb is natuurlijk veel te groot.

  bij voorbaat dank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk, ik stuur het patroontje met liefde naar je toe.
   Om te zorgen dat ik dat kan doen ontvang ik graag je email adres op mai.designs.nl@gmail.com

   liefs,
   Sabrientje

   Verwijderen
 5. Goedemorgen, Ik ben uw boxpakje tegen gekomen. Kan ik het patroon van u krijgen(doneren). Wij hebben een kleinzoon gekregen. alhoewel hij niet echt een prematuurbaby is. (2 weken te vroeg en kerngezond) is hij wel heel klein. 47 cm. en woog bij de geboorte 2570 gram. Ik hoor graag van u. Hanna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd met de kerngezonde kleinzoon :)

   Natuurlijk krijgt u het patroontje van mij. U kunt het prematuur patroontje tm maatje 50 gratis downloaden in het groepje:

   https://www.facebook.com/groups/AbbiekesGift

   liefs,
   Sabrina

   Verwijderen
 6. Goedemiddag Sabrina, Ik heb geld naar je overgemaakt maar bij de email moet een @ tussen. die kon ik er niet tussen zetten bij het overschrijven. Ik hoop graag snel van je te horen. Bij voorbaat dank.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh nee dit bericht is in mijn spam folder terecht gekomen en heb het niet gelezen. Nu snap ik uw email.

   Heeft u de pakjes nu goed ontvangen?
   Heel veel plezier met het maken voor uw kleinzoontje xx
   Sabrina

   Verwijderen
 7. My identical twin granddaughters were born at 30 weeks. One baby is is 1587 gms and the other is 1150 gms. I would love to make these for them. I am currently making little blankets and hats for the local hospital.
  Thank you

  BeantwoordenVerwijderen
 8. annelies Snoek25 juli 2017 om 14:33

  Hallo Sabrina mijn dochter verwacht een tweeling en we houden dan ook ernstig rekening met prematuurtjes Op zoek naar patroontjes kwam ik bij jouw ooie site uit. Ik zou deze pakjes graag willen maken groeten Annelies Snoek

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Annelies,

  Je mag me een mailtje sturen op sabrina@prematurendagPUNTnl of mai.designs.nl@gmailPUNTcom als je wilt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi,

  Een vriendin van mij gaat ook bevallen en is nu 32 weken. Graag zou ik tegen betaling het prematuur patroon ontvangen.
  Groetjes brenda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Brenda,

   Het prematuur patroontje is gratis aan te vragen via de website van Sew4NICU

   www.sew4nicu.nl -> contact formulier.
   je mag ook mailen naar sew4nicu@prematurendag.VERWIJDERDIT.nl

   liefs,
   Sabrina

   Verwijderen
 11. Goedendag ik zou graag het patroontje voor het prematuurboxpakje willen ontvangen. Ik ben nu bezig voor m'n kleine neefje van nu ruim n maand. Maar geboren met 25 weken.
  Ik heb ook het vestje gedownload van uw site maar er staan geen maatjes bij

  BeantwoordenVerwijderen